Verhuur Kerk

 • Het kerkgebouw kan gedurende het gehele jaar worden gehuurd voor kerkelijke aangelegenheden zoals huwelijksinzegening (geen burgerlijk huwelijk), doop, uitvaartdienst en culturele activiteiten (concert, lezing e.d.). Dit laatste ter beoordeling aan het bestuur van de vereniging. In de kerk zijn 135 zitplaatsen (middenschip 120 stoelen en in de zijbeuk 15 stoelen). Evt. is er in het koor op de banken ook nog plaats voor zo’n 30 personen. De kerk en het dienstgebouwtje lenen zich niet voor het houden van recepties.
 • De huurprijs van de kerk bedraagt vanaf 1 januari 2021 € 400 per dagdeel (4 uur op een ochtend, middag of avond).  Voor het luiden van de klok wordt door het Utrechtse Klokkenluidersgilde € 25 in rekening gebracht.
 • De vereniging zorgt voor een gastvrouw/gastheer. De huurders dienen bij kerkelijke vieringen zelf voor een voorganger, organist, liturgieën, trouwbijbel e.d. te zorgen. Evt. kunnen wij bemiddelen bij het zoeken naar een voorganger en/of organist.
 • In de kerk is een geluidsinstallatie met 2 microfoons en een eenvoudige CD-speler aanwezig. Er is geen WiFi. In het dienstgebouwtje is een toilet beschikbaar.
 • Inlichtingen over de verhuur worden gegeven door:
  Mw. A. (Gusta) Holtrop-Struyk.
  Prof. Pullelaan 27, 3571 JB Utrecht
  Tel: 030-271 15 53 Email: fam.holtrop@ziggo.nl
 • Een huuraanvraag wordt pas na aanbetaling van 50 euro definitief vastgelegd. Het restant huurbedrag dient 6 weken voor de huurdatum betaald te zijn (uiteraard niet van toepassing bij verhuur voor een uitvaart) . Bij annulering van de huurovereenkomst brengen wij 50 euro administratie- en reserveringskosten in rekening.