Diensten

De oecumenische onderwegdiensten worden gehouden vanaf eerste paasdag tot en met de eerste zondag in november.
Tien minuten voor aanvang van een dienst wordt de torenklok geluid door een lid van het Utrechtse Klokkenluiders Gilde.
De diensten in Blauwkapel beginnen om 10.30 uur en duren ongeveer 40 en maximaal 45 minuten.

Op de zondagen in de Adventstijd zijn er muzikale adventsvieringen; deze diensten beginnen om 10.30 uur.
Op 24 december is er een kerstnachtdienst om 22.00 uur. Kerk open om 21.30 uur.

Oecumenische onderwegdiensten 2020(zie voor de aanvangstijd hierboven)

Start van het kerkseizoen is t.g.v. de corona-crisis niet op Paaszondag 2020 maar zeer waarschijnlijk op zondag 7 juni, tenzij de overheidsmaatregelen verder uitstel noodzakelijk maken.

  • Zondag 7 juni: Voorganger Ds. G.M. Landman, met medewerking van Marco Goud, orgel en de werkgroepleden Gusta en Henk Holtrop.
  • Zondag 14 juni: Voorganger Pastor J. van der Steen, met medewerking van Frans Sellies, orgel en de werkgroepleden Peter Wellerd en Alice Veenendaal.
  • Zondag 21 juni: Voorganger Ds. C. ‘t Lam, met medewerking van Aartjan van Pelt, orgel de werkgroepleden Carmen ‘t Lam en Gretha Coljee.
  • Zondag 28 juni: Voorganger Ds. R. van den Beld, met medewerking van Han van IJcken, orgel en koor o.l.v. Elodie Schuddeboom en verder de werkgroepleden Gusta en Henk Holtrop.

 

De gastvrijheid staat centraal en na afloop van iedere dienst op zondagmorgen wordt er een kopje koffie/thee geschonken in het dienstgebouwtje tegenover de kerk of op het terras voor het dienstgebouwtje.

In de kerk is een ringleiding aanwezig voor bezoekers met een hoorapparaat.

Op het kerkplein is géén parkeerruimte voor kerkbezoekers.; op het plein zijn wel 2 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart.
Op de Kapelweg en Kapeldwarsweg mag alleen in de parkeervakken geparkeerd worden.
Aan het eind van de Kapelweg links (voor het begin van het fietspad) mag de parkeerplaats achter de hekken gebruikt worden. Op de Bastionweg aan het begin van de Kapelweg is een grote parkeerplaats op 5-minuten loopafstand van de kerk.